Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Flora punainen, annos 10g6.2g34kcal0g0g3.7g0g
Soijarouhe, tumma, 30g63g202kcal31.2g18.7g0.3g3.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g10.9g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g125g25kcal1.6g3.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana637g778kcal69.2g55.8g30.8g10g
Valittu annoskoko319g389kcal34.6g27.9g15.4g5g
Annoskoko puolitettuna159g195kcal17.3g14g7.7g2.5g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.8g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721