Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2002g712kcal3.2g142.3g1.8g40g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 238g1685kcal0.9g0g190.1g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g375g1464kcal0.8g364g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.8g2g5.7g
Kaurahiutaleita(lidl)250g876kcal35g140.1g17.3g25g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g125g763kcal31.3g17.5g62.5g9.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g12145kcal176g1560.2g547.6g160.2g
Valittu annoskoko3180g6073kcal88g780.1g273.8g80.1g
Annoskoko puolitettuna1590g3036kcal44g390.1g136.9g40.1g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306258