KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 449g147kcal2.8g25g0.9g11.5g
Lanttu 449g130kcal4.5g20.7g1.3g8.1g
Kukkakaali 449g108kcal8.1g9.9g1.3g10.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.4g15kcal0.5g1g1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g449g270kcal6.7g58.4g0.4g4g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl300g255kcal4.2g13.2g21g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g524g577kcal94.3g7.9g16.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g225g562kcal42.7g0.1g49.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g4287kcal338g295.4g185.6g80.4g
Valittu annoskoko3180g2143kcal169g147.7g92.8g40.2g
Annoskoko puolitettuna1590g1072kcal84.5g73.9g46.4g20.1g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146