Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu199g251kcal21.9g0.6g17.9g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g665g219kcal21.9g32.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 486g1668kcal49.5g340.3g5.8g17g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g50g329kcal0g0g36.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki416g233kcal35.3g20.8g0.8g0g
Vesi665g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g166g133kcal33.2g0g0.2g0g
Tomaatti, tuore1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 183g261kcal22.9g0.5g18.7g0g
Oltermanni 17%341g920kcal102.2g0g57.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g8029kcal573.8g789.8g276.4g34g
Valittu annoskoko3180g4014kcal286.9g394.9g138.2g17g
Annoskoko puolitettuna1590g2007kcal143.5g197.5g69.1g8.5g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339