Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 2000g783kcal20.4g140.8g4g51g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g300g570kcal7.5g10.5g54g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g320g896kcal60.8g0.1g70.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras60g160kcal5.1g30.7g0.6g8g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g500g365kcal40g40g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g5549kcal267.6g444.2g268g118g
Valittu annoskoko3180g2775kcal133.8g222.1g134g59g
Annoskoko puolitettuna1590g1387kcal66.9g111.1g67g29.5g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154