Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g1798g3057kcal341.6g0g179.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g14g47kcal1.3g10.2g0.3g0g
Katkarapu 899g615kcal129.8g0g9.9g0g
Pekoni, paistettu 450g2315kcal73.9g0g227.8g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Timjami 3.6g10kcal0.3g1g0.3g1.3g
Chili mausteseos, Old El Paso14g38kcal1.1g6.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6372g12212kcal1098g42.4g838.4g7.4g
Valittu annoskoko3186g6106kcal549g21.2g419.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna1593g3053kcal274.5g10.6g209.6g1.9g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313