Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha901g1496kcal171.2g0g90.1g0g
Porkkana 676g221kcal4.2g37.6g1.4g17.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1352g1029kcal25.4g209.5g2.7g13.5g
Sipuli (kuorittu)203g55kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Lihaliemikuutio Maggi23g63kcal2g1.6g5.2g0g
Kasvisliemikuutio 25g76kcal2.4g3.3g5.8g0.4g
Mustapippuri 6.8g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6372g5917kcal417g528.6g211.6g72.6g
Valittu annoskoko3186g2959kcal208.5g264.3g105.8g36.3g
Annoskoko puolitettuna1593g1479kcal104.3g132.2g52.9g18.2g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957