Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g125g29kcal0.5g6.6g0g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Kurkku, tuore50g5kcal0.3g0.8g0g0.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki50g40kcal6.5g1g1g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g8g20kcal1.3g0.1g1.6g0g
Salaatti, jäävuori tuore25g2.5kcal0.3g0.2g0g0.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana638g218kcal18.6g22g5.6g4.2g
Valittu annoskoko319g109kcal9.3g11g2.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna160g55kcal4.7g5.5g1.4g1.1g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.4g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511