Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 25g7.4kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkokaali keräkaali 167g46kcal2g6.8g0.3g3.5g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 83g185kcal14.6g0g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g683kcal40.4g17.4g48.2g7.8g
Valittu annoskoko319g342kcal20.2g8.7g24.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna160g171kcal10.1g4.4g12.1g2g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878