Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g150g30kcal1.9g4.5g0.3g0g
Naudan sisäfilee150g183kcal31.4g0g6g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 15g132kcal0g0g15g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g712kcal67.2g13.2g42.8g0.8g
Valittu annoskoko320g356kcal33.6g6.6g21.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna160g178kcal16.8g3.3g10.7g0.2g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144