Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 44g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g63g22kcal0.6g4.1g0.3g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g46g19kcal0.5g3.3g0.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g1.3g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g157kcal3.6g22.2g5.4g2.2g
Valittu annoskoko320g78kcal1.8g11.1g2.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna160g39kcal0.9g5.6g1.4g0.6g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921