Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr38g105kcal3g3.6g9g0.6g
Kesäkurpitsa, tuore169g29kcal1g4.2g0.7g1.2g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Aurajuusto23g77kcal4.5g0g6.5g0g
Ruokakerma 5%, Valio75g49kcal1.1g3.2g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g527kcal19.6g23.4g40g4.2g
Valittu annoskoko320g264kcal9.8g11.7g20g2.1g
Annoskoko puolitettuna160g132kcal4.9g5.9g10g1.1g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757