Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paistijauheliha 10%5.2g8.8kcal1g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g41kcal2.4g4.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko32g20kcal1.2g2.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal0.6g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g63kcal3.8g6.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322073