Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g3.9g3.9kcal0.3g0.3g0.1g0g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g11g19kcal2.2g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g45kcal5g0.6g2.4g0g
Valittu annoskoko32g23kcal2.5g0.3g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal1.3g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g70kcal7.8g0.9g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505