Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton20g21kcal4.5g0g0.4g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g4.2g5.3kcal0.2g0.1g0.4g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g1.8g10kcal0.5g0.2g0.8g0.1g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria1.8g3.7kcal0g0.9g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g0.4g3kcal0g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3g10kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g108kcal10.6g2.8g6g0.2g
Valittu annoskoko32g54kcal5.3g1.4g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g27kcal2.7g0.7g1.5g0.1g
Arvot/100g100g169kcal16.5g4.4g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756