Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g11g25kcal2.1g0g1.9g0g
Sika-nautajauheliha5.6g13kcal1g0g1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.6g3.6kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Nokkonen (100g)1.4g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Korppujauho 0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g1.4g4.3kcal0.3g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g107kcal8.4g3.2g6.8g0.2g
Valittu annoskoko32g54kcal4.2g1.6g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g27kcal2.1g0.8g1.7g0.1g
Arvot/100g100g168kcal13.2g5g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813