Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen10g15kcal2g0g0.7g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)10g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g8.3g8.2kcal0.2g1.2g0.3g0g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g62kcal4.6g3.8g3g0g
Valittu annoskoko32g31kcal2.3g1.9g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal1.2g1g0.8g0g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.9g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210