Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green3.5g11kcal0.8g1.7g0g0.4g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g3.5g5.6kcal0.3g0.2g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g49kcal2.2g4.6g2g1.4g
Valittu annoskoko32g25kcal1.1g2.3g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.6g1.2g0.5g0.4g
Arvot/100g100g77kcal3.4g7.1g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764