Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g7.8g3kcal0.1g0.7g0g0.2g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g3.9g15kcal0.6g2.9g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g43kcal1.4g8.8g0.2g1g
Valittu annoskoko32g21kcal0.7g4.4g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal0.4g2.2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g66kcal2.2g13.7g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970