Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi6.5g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 2.6g0.4kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g48kcal4.6g1.6g2.2g0.6g
Valittu annoskoko32g24kcal2.3g0.8g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal1.2g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g75kcal7.2g2.5g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437