Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 12g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g28kcal0.2g3.6g1g0.6g
Valittu annoskoko32g14kcal0.1g1.8g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g7kcal0.1g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g44kcal0.3g5.6g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976