Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 21g41kcal3.9g0g2.9g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g8.8g10kcal0.2g0.4g0.9g0g
Tilli, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g103kcal8.4g0.8g7.6g0g
Valittu annoskoko32g52kcal4.2g0.4g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna16g26kcal2.1g0.2g1.9g0g
Arvot/100g100g160kcal13g1.2g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676