Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali11g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1.1g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Siirappi 0.6g1.7kcal0g0.4g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g1g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 5.4g7kcal1.1g0g0.3g0g
Voi 0.7g5.4kcal0g0g0.6g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g50kcal3g3.8g2.4g1g
Valittu annoskoko32g25kcal1.5g1.9g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal0.8g1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g77kcal4.6g5.9g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970