Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4.7g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g8.8g4.4kcal0.1g1g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g46kcal3.2g2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko32g23kcal1.6g1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.8g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901