Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.8.7g48kcal0.1g0.1g5.2g0g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.1g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g238kcal3.8g27.8g12g0.6g
Valittu annoskoko32g119kcal1.9g13.9g6g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g60kcal1g7g3g0.2g
Arvot/100g100g368kcal5.9g43g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312059