Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 13g5.6kcal1.3g0.1g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g8.8g47kcal0.9g3.2g3.2g0g
Semper mangoa soseena8.8g4.4kcal0g1.1g0g0g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g129kcal4.4g12.2g6.4g0g
Valittu annoskoko33g64kcal2.2g6.1g3.2g0g
Annoskoko puolitettuna16g32kcal1.1g3.1g1.6g0g
Arvot/100g100g198kcal6.8g18.8g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658