Merellinen patakeitto

Sulata voi isossa kattilassa ja pehmitä siinä pienitty fenkoli.

Lisää tuoretta tai kuivattua valkosipulia (itse käytin kuivattua valkosipulirouhetta) ja jatka paistamista hetki.

Lisää vesi, kala- tai kasvisliemikuutio ja valkoviini ja keitä noin 10 minuuttia.

Lisää kerma, tomaattipyree ja pieniksi paloiksi pilkotut kasvikset (pari porkkanaa, pieni lanttu, vähän kukkakaalia tai pakastekeittopussi).

Keitä noin 10 minuuttia.

Lisää sulatetut ja pienemmäksi revityt seitifileet ja sulatettu merellinen sekoitus.

Anna kiehua reilut 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja valkopippurilla ja suurusta halutessasi.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Sunnikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gourmese del mar (La caldera), annos 270g4.7g3.3kcal0.6g0g0.1g0g
Alaskanseitifilee (Lidl), annos 1000g6.3g4.1kcal1.1g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Fenkoli, annos 100g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.4kcal0g0g0.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkoviini kuiva 1.6g1.1kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g47kcal3.6g1.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko32g23kcal1.8g0.6g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.9g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g72kcal5.6g1.9g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249609