Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g2.5g8.5kcal0.5g1.6g0g0.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sieni tatti, hapero 11g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g1.1g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)7g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g2.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g92kcal3.8g6.2g5.6g1.4g
Valittu annoskoko32g46kcal1.9g3.1g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g23kcal1g1.6g1.4g0.4g
Arvot/100g100g142kcal5.9g9.6g8.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144