Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g18kcal0g0g1.9g0g
Omena, keskikokoinen 200g16g5.3kcal0g1.1g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt4.7g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Leseseos (3 viljan)1.6g4kcal0.3g0.5g0.1g0.5g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g110kcal2g13.6g4.8g1.8g
Valittu annoskoko33g55kcal1g6.8g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna16g28kcal0.5g3.4g1.2g0.5g
Arvot/100g100g170kcal3.1g20.9g7.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109