Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 12g13kcal0.5g2.3g0.1g0.2g
Hk, sininen lenkki 580g14g31kcal1.4g0.9g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka5.9g2.1kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g93kcal4.2g7.2g5.4g0.4g
Valittu annoskoko33g46kcal2.1g3.6g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g23kcal1.1g1.8g1.4g0.1g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.1g8.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876