Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu10g14kcal1.6g0.1g0.8g0.2g
Porkkana 4.4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Parsa puhdistettu 8.8g2.8kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.3g2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g59kcal4g3.2g3.2g1.6g
Valittu annoskoko33g30kcal2g1.6g1.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna16g15kcal1g0.8g0.8g0.4g
Arvot/100g100g91kcal6.1g4.9g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927