Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa21g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%7g18kcal1.1g0.2g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g49kcal2.6g2g3.4g0.4g
Valittu annoskoko32g25kcal1.3g1g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.7g0.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g76kcal4g3.1g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175