Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g9g33kcal1.2g6.5g0.2g0.3g
Paistijauheliha, snellman9g16kcal1.1g0g0.9g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g11g17kcal0.9g1.3g0.8g0.5g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2.9g3.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g143kcal6.6g15.8g5g1.6g
Valittu annoskoko33g72kcal3.3g7.9g2.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna16g36kcal1.7g4g1.3g0.4g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.3g7.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716