Mehevä tonnikalapiirakka

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita pohjan ainekset maitorahka, muna speltti ja leivinjauhe.

Levitä se piirakkavuokaan jonka halkaisija on n. 25 cm. Sekoita sitten kaikki täytteen ainekset ja levitä se pohjan päälle.

Paista uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,35.9g3.8kcal0.6g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala5.9g19kcal0.9g3.5g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt2.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Maitorahka, Valio, 0,32.3g1.5kcal0.3g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 4g4.2kcal0.9g0g0.1g0g
Kadett juusto 5% (Arla)2.3g4.5kcal0.8g0g0.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow2.8g5.1kcal0g0.2g0.5g0g
Salaattijuusto kevyt 3% (Pirkka), annos 100g2.3g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g97kcal9g8.6g2.8g1.2g
Valittu annoskoko32g48kcal4.5g4.3g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g24kcal2.3g2.2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g150kcal13.9g13.3g4.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412163