Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g6.3g23kcal0.9g4.4g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Kurkku,tuore 100g9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.2g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.9g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g4.7g13kcal0.9g0g1.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g80kcal3.8g9.8g2.6g0.8g
Valittu annoskoko33g40kcal1.9g4.9g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal1g2.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g123kcal5.8g15.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352