Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.3g3.9kcal0.1g0.7g0g0.2g
Kaurahiutale 0.9g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Auringonkukansiemen 3.5g21kcal0.8g0.4g1.7g0.2g
Siirappi 0.7g2.1kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g138kcal4.2g18.2g4.6g1.6g
Valittu annoskoko33g69kcal2.1g9.1g2.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna16g34kcal1.1g4.6g1.2g0.4g
Arvot/100g100g212kcal6.5g28g7.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453