Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 14g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore4.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g24kcal0.2g1.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko33g12kcal0.1g0.6g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g6kcal0.1g0.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g36kcal0.3g1.8g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839