Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)15g20kcal3g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl11g9kcal0.2g0.5g0.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g81kcal6.8g2.4g5g0.4g
Valittu annoskoko33g41kcal3.4g1.2g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal1.7g0.6g1.3g0.1g
Arvot/100g100g125kcal10.4g3.7g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883