Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g2.8g9kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Vesi7.4g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g14g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 4.8g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g51kcal2.4g7.6g1.2g0.8g
Valittu annoskoko32g26kcal1.2g3.8g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal0.6g1.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g79kcal3.7g11.7g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274