Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Oivariini, 60 (100g)0.8g4.2kcal0g0g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g11g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g103kcal0.8g1.6g10.2g0.6g
Valittu annoskoko33g51kcal0.4g0.8g5.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g26kcal0.2g0.4g2.6g0.2g
Arvot/100g100g158kcal1.2g2.5g15.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957