Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g8.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Emmental, mustaleima0.8g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Herkkusieni säilyke 7.1g1.2kcal0.1g0g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.6g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g42kcal1g1.4g3.4g0.6g
Valittu annoskoko33g21kcal0.5g0.7g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal0.3g0.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g65kcal1.5g2.2g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087