Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali21g4.4kcal0.3g0.7g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g53kcal3.8g1.6g3.4g0.8g
Valittu annoskoko33g26kcal1.9g0.8g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal1g0.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g81kcal5.8g2.4g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213