Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g7.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g22kcal0.7g4.5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%3.4g7.5kcal0.1g0.2g0.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.8g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6.2kcal0g0g0.7g0g
Mansikkahillo 7.1g16kcal0g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g128kcal2.6g20.2g3.6g0.6g
Valittu annoskoko33g64kcal1.3g10.1g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g32kcal0.7g5.1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g196kcal4g31g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=342262