Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 23g44kcal6.3g0g2.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 9g17kcal0.2g0.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g121kcal13g0.6g7.4g0g
Valittu annoskoko33g61kcal6.5g0.3g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna16g30kcal3.3g0.2g1.9g0g
Arvot/100g100g186kcal19.9g0.9g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860