Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g11g29kcal0.7g0.4g2.7g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl4.3g5.7kcal0.6g0g0.4g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi3.7g17kcal0.2g2.2g0.8g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.5g25kcal0.2g0.2g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g199kcal3.4g17g13g0.2g
Valittu annoskoko33g100kcal1.7g8.5g6.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g50kcal0.9g4.3g3.3g0.1g
Arvot/100g100g306kcal5.2g26.2g20g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387039