Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 5.5g20kcal0.1g0.1g2.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 7.2g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kukkakaali 10g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g71kcal2.8g0.8g6g0.8g
Valittu annoskoko33g35kcal1.4g0.4g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal0.7g0.2g1.5g0.2g
Arvot/100g100g108kcal4.3g1.2g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149