Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 19g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Juustoraaste emmental punaleima4.1g16kcal1.2g0g1.2g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 1.4g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.2g27kcal0.2g0.2g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g104kcal4g2.2g8.8g0.6g
Valittu annoskoko33g52kcal2g1.1g4.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g26kcal1g0.6g2.2g0.2g
Arvot/100g100g159kcal6.1g3.4g13.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718