Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Pekoni rasvainen 3.7g14kcal0.4g0g1.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.7g11kcal0.9g0g0.9g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g104kcal3.6g1.2g9.6g0.4g
Valittu annoskoko33g52kcal1.8g0.6g4.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g26kcal0.9g0.3g2.4g0.1g
Arvot/100g100g160kcal5.5g1.8g14.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425