Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Kaali, valkokaali15g3.2kcal0.2g0.5g0g0.3g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g23kcal2g1g0.8g0.6g
Valittu annoskoko33g12kcal1g0.5g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g6kcal0.5g0.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g35kcal3g1.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271