Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 13g3.1kcal0.2g0.3g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Juusto, keskiarvo 2.6g9kcal0.7g0g0.7g0g
Maito,kevyt (valio) 100g7.8g3.6kcal0.3g0.4g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Voi 60% rasvaa 1.1g6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g53kcal3.4g2.6g3g1g
Valittu annoskoko33g26kcal1.7g1.3g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal0.9g0.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g80kcal5.2g4g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378